Moreno voor even terug bij oude liefde: "Voel nog veel warmte"

4 februari 2017, 14:09

Voor PSV'er Héctor Moreno staat er dit weekend een bijzonder duel op het programma. De Mexicaan gaat met zijn club op bezoek bij AZ, dáár waar hij tussen 2008 en 2011 drieënhalf jaar onder contract stond. "Ik voel nog veel warmte en liefde voor die club", bevestigt Moreno aan de NOS. "Toen ik vorig jaar met PSV in Alkmaar speelde (2-4) voelde ik een kriebel in mijn buik. Mijn familie was toen ook bij die wedstrijd. AZ is toch ook mijn huis, snap je?"

Hij volgt AZ uiteraard nog iedere week, maar heeft alleen nog maar contact met de teamarts. "Toen ik daar een contract tekende, investeerde de club in veel grote spelers. El Hamdaoui, Pellè, Ari, Dembélé, noem maar op. Nu heeft AZ een goede ploeg met veel jonge spelers, die daar de kans krijgen om zich te ontwikkelen voor een stap naar het buitenland, zoals Vincent Janssen onlangs deed."

Moreno is in het bezit van een uniek record. Hij scoorde twaalf keer in de Eredivisie, meer dan welke Mexicaan dan ook. Het ziet er momenteel naar uit dat er daar nog wel een paar bij kunnen komen: "Mijn mentaliteit is: elke dag keihard blijven werken, zodat ik, als die kans voorbij komt, er ook echt klaar voor ben. Maar deze transferperiode maakte ik mij niet druk. Komt die kans er, dan vind ik dat mooi. Zo niet, ben ik bij PSV ook hartstikke blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen