Atlético-speler opgepakt, wellicht nieuwe kans Zozulya

3 februari 2017, 13:25

Lucas Hernández is in de nacht van donderdag op vrijdag in de boeien geslagen. De 20-jarige verdediger van Atlético Madrid zou zijn vriendin hebben mishandeld. De Spaanse politie heeft de arrestatie van Hernández vrijdag bevestigd.

Hernández, jeugdinternational van Frankrijk, moet zich later op de dag verantwoorden voor zijn vermeende gedrag. De mandekker speelde dit seizoen elf officiële wedstrijden voor Atlético Madrid. Over zijn inzetbaarheid komende zaterdag in het thuisduel met CD Leganés zijn geen mededelingen gedaan.

Vallecano wil Zozulya toch

Roman Zozulya gaat in de tweede seizoenshelft mogelijk toch aan de slag bij Rayo Vallecano. De aanvaller uit Oekraïne verruilde Real Betis Sevilla deze week voor de Spaanse tweedeklasser, maar werd daar al binnen een dag weggejaagd omdat de politiek gezien linkse aanhang van de club hem niet moet. Zozulya zou extreemrechtse opvattingen hebben, maar naar eigen zeggen berust dat op een misverstand.

Na intern overleg heeft Rayo Vallecano besloten toch verder te willen met Zozulya. De club geeft de speler tot komende maandag de tijd om zich te beraden over het voorstel. Als hij weigert, dan kan hij dit seizoen niet meer voetballen. De aanvaller staat namelijk nog wel geregistreerd als speler van Rayo Vallecano en de transferdeadline is inmiddels verstreken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen