Ronaldinho Barça-ambassadeur, drama bij Bournemouth

2 februari 2017, 23:38

8,5 jaar na zijn vertrek van FC Barcelona naar AC Milan keert Ronaldinho terug in Camp Nou. De 36-jarige Braziliaan treedt als ambassadeur in dienst bij de Spaanse topclub. Ronaldinho zal Barça de komende jaren op bepaalde evenementen vertegenwoordigen, zo meldt de club donderdag.

Ronaldinho maakte als speler furore bij FC Barcelona, waar hij vijf seizoenen actief was. In deze periode leidde hij de Catalaanse ploeg met zijn flitsende acties naar onder meer twee landstitels en de winst van de Champions League in 2006. Als speler van FC Barcelona werd Ronaldinho twee keer, in 2004 en 2005, uitgeroepen tot Wereldvoetballer van het Jaar.

Bournemouth rest van seizoen zonder topscorer

Een tegenvaller voor AFC Bournemouth: de club kan dit seizoen niet meer beschikken over clubtopscorer Callum Wilson. De aanvaller raakte donderdag op de training geblesseerd aan zijn knie en staat naar verwachting een half jaar aan de kant. De 24-jarige, die deze jaargang in twintig competitieduels tot zes goals kwam, stond vorig seizoen ook al ruim zes maanden buitenspel met zwaar knieletsel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen