Petrovic huilt om Kastaneer: "Voel me verantwoordelijk"

2 februari 2017, 17:39

Zeljko Petrovic, de trainer van ADO Den Haag, heeft het moeilijk met de situatie rond Gervane Kastaneer. De 20-jarige aanvaller zou vorige maand overstappen naar FSV Mainz 05, maar omdat hij in het duel met PEC Zwolle een oogblessure opliep, ging er een streep door de transfer.

"Ik voel mij gewoon heel klote voor Kastaneer. Iedere keer als ik die naam hoor, krijg ik het moeilijk. Ik vind het gewoon triest", citeert het Algemeen Dagblad Petrovic, die zijn tranen niet kon bedwingen. De oefenmeester liet Kastaneer tegen sc Heerenveen, het eerste duel na de winterstop, buiten de selectie omdat ADO en Mainz al akkoord waren over de speler. Een week later speelde Kastaneer wel tegen PEC Zwolle, met vervelende gevolgen.

Naar eigen zeggen heeft Petrovic Kastaneer niet gedwongen te spelen tegen Zwolle. "Die wedstrijd hebben we allemaal, Kastaneer ook, besloten dat hij speelt", legt hij uit. "Maar ik voel me ook verantwoordelijk. Die jongen heeft een droomtransfer gemaakt naar Mainz en nu gaat het niet door. Het is net of het mijn kind is. Zo denk ik over hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen