Guardado topfit: "Goede zet om in Mexico te herstellen"

2 februari 2017, 17:14

Andrés Guardado stond eind vorig jaar een maand aan de kant vanwege een hamstringblessure, maar is inmiddels weer topfit. De Mexicaanse middenvelder van PSV denkt dat het een goede zet is geweest om in zijn vaderland aan zijn herstel te werken.

"Ik voelde me al in vorm toen we naar Spanje gingen", aldus Guardado bij PSV TV, doelend op het winterse trainingskamp van zijn Eindhovense werkgever. Na de winterstop speelde hij in de Eredivisie 265 van de mogelijke 270 minuten en daarin deed hij het prima. "Het heeft me goed gedaan om naar Mexico te gaan. Ik voel me heel fit en heb er zin in. Ik wil graag weer kampioen worden, daarvoor blijven we knokken."

Aanvankelijk was Guardado niet van plan om in Mexico weer fit te worden. "Maar de fysiotherapeut die me ging behandelen kon niet naar Nederland komen en vroeg me daarom om daarheen te komen. Het heeft goed uitgepakt, want het is de reden dat ik me nu zo fit voel. Als ik naar de resultaten kijk, dan denk ik dat het een goede beslissing is geweest", besluit Guardado.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen