Fraser treedt met Diks aan tegen voormalig broodheer

2 februari 2017, 13:19

Kevin Diks rondde op de laatste dag van de transferperiode zijn tijdelijke overstap naar het oude nest van Vitesse af. De huurling van Fiorentina kan komend weekend direct in actie komen voor de Arnhemse club, die vrijdagavond op bezoek gaat bij ADO Den Haag.

Omdat Diks erbij zit, is het nog maar de vraag of Kelvin Leerdam zijn plekje in de basis zal behouden. "Concurrentie doet een ploeg alleen maar goed in mijn ogen. Daar moeten de spelers mee omgaan en wat dat betreft doet Kelvin dat goed. Alexander Büttner zit nog niet bij groep, maar hij is op de goede weg", geeft trainer Henk Fraser aan op de clubwebsite.

Met ADO treft Fraser zijn oude club. "Dat is speciaal, omdat ik altijd een goede band heb gehad met de spelers. Makkelijk wordt het zeker niet. Op papier is dit juist een moeilijk duel. Nu moeten we laten zien dat we ook daadwerkelijk stappen hebben gemaakt", aldus de trainer van Vitesse. "Er is een goede basis gelegd in januari, maar zaak is het om dit verder uit te bouwen. In 2016 hebben we te veel punten verspeeld door persoonlijke fouten of dat we teveel achteruit liepen bij een voorsprong. Ja, we hebben progressie gemaakt de afgelopen weken, maar daarmee zijn we er nog niet."

ADO-Vitesse is een treffen tussen de nummers vijftien en zeven van de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen