'Robot' Crouch schaart zich in illustere Club van 100

2 februari 2017, 09:50

Peter Crouch maakte woensdagavond een doelpunt voor Stoke City tegen Everton, dat op een 1-1 gelijkspel gehouden werd door The Potters. Het was een mooi moment voor de boomlange spits, omdat hij nu op honderd doelpunten staat in de Premier League. Slechts 26 spelers wisten deze magische barrière in het verleden te doorbreken.

Crouch vindt het prachtig dat hij in het illustere rijtje staat. "Er staan fantastische spelers in de club van honderd. Voor mij is het dus geweldig om daarbij te horen. Ik voelde me geweldig na mijn doelpunt. Het bracht veel emoties teweeg", zegt de spits van Stoke City, die 419 duels nodig had voor zijn honderd goals, tegen de BBC.

Met een soort cultstatus loopt Crouch al tijden rond in de Premier League. Zijn debuutgoal in de Engelse competitie in april 2002 vierde hij als een robot. De Stoke-spits kwam na zijn honderdste treffer weer met deze manier van juichen op de proppen. Het was alweer tien jaar geleden dat de robot voor het laatst 'in actie kwam'. "Het was een beetje nostalgisch, ook al was hij wat stijfjes", grinnikt de 36-jarige Crouch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen