SC Heerenveen
0 – 0
AZ

Cabral over Bastia: "Zijn afspraken niet nagekomen"

Cabral over Bastia: "Zijn afspraken niet nagekomen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 februari 2017 – Na een teleurstellend half jaar bij het Franse Bastia, waarvoor hij slechts 62 minuten speelde in de Ligue 1, is Jerson Cabral terug in Nederland. De aanvaller kwam dinsdag op huurbasis naar Sparta, de ploeg van trainer Alex Pastoor. Beide heren kenden elkaar al.

"'Ik had toen Sparta kampioen was geworden trainer Alex Pastoor een berichtje gestuurd, omdat ik hem had leren kennen bij De Tafel Van Kees (een tv-programma, red.). En daar reageerde hij toen op een leuke manier op", aldus Cabral tegenover RTV Rijnmond. Hij denkt komende zondag al mee te kunnen doen tegen PEC Zwolle. "'Ik ben er klaar voor. Ik zal nog getest worden, maar ik denk niet dat ik een fysieke achterstand heb."

Cabral is teleurgesteld over zijn tijd bij Bastia. "Ik had heel wat opties afgelopen zomer. Maar ze hebben bijna hemel en aarde bewogen om mij binnen te halen. Dat bleek uit het contract en de woorden van de trainer, die mij wilde halen. En dus is het best wel teleurstellend dat ik zo weinig heb gespeeld. Natuurlijk moet je altijd naar jezelf kijken, maar daar zijn gewoon afspraken niet nagekomen. Met de minuten die ik heb gemaakt, heb ik het gewoon goed gedaan. Het is makkelijk om een trainer de schuld te geven, maar het ligt ook niet altijd aan een speler. Het heeft nu geen zin om met vingers te gaan wijzen."

Reacties

gerelateerd