Sparta verrast en haalt Cabral terug naar Rotterdam

31 januari 2017, 18:26

Jerson Cabral keert terug in Rotterdam, waar hij in het verleden jarenlang voor Feyenoord speelde. Ditmaal gaat hij niet bij de koploper van de Eredivisie spelen, maar bij Sparta. Dat maakt die club dinsdagavond wereldkundig. De buitenspeler wordt voor een halfjaar gehuurd van SC Bastia.

De afgelopen jaren speelde Cabral bij FC Twente, ADO Den Haag en Willem II, alvorens hij afgelopen zomer verhuisde naar Bastia. Zijn periode in Frankrijk werd geen succes, waardoor hij nu gaat acteren in het tenue van Sparta. "Met Jerson voegen we aanvallende ervaring en rendement toe aan onze selectie", jubelt trainer Alex Pastoor. "Met ruim 100 wedstrijden in de Eredivisie weet hij wat er van hem verwacht wordt."

De aanvaller kijkt uit naar zijn periode op Het Kasteel en is blij dat hij terug is in Rotterdam. "Ik ben opgegroeid in Rotterdam-West, dat maakt het extra mooi om met Sparta in de Eredivisie te gaan spelen", zegt Cabral. "Het is allemaal snel gegaan. Ik ben nu nog in Frankrijk, maar ik zal morgen al in Rotterdam arriveren om me te melden op Het Kasteel. Ik kijk uit naar de kennismaking met de groep en staf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen