De Graafschap vindt in Breda versterking voor defensie

De Graafschap vindt in Breda versterking voor defensie

31 januari 2017 – Na de met 3-2 verloren wedstrijd bij Jong FC Utrecht sprak trainer Henk de Jong uit dat De Graafschap op de laatste transferdag een verdediger moest aantrekken. Dat is de club gelukt, aangezien Kevin van Diermen transfervrij wordt vastgelegd. Hij speelde bij NAC Breda.Het contract van de verdediger bij NAC is ontbonden, waardoor hij zonder transfersom kan overstappen naar Doetinchem. "Het is vandaag snel gegaan. Dit was uiteindelijk de beste oplossing voor beide partijen", reageert de 27-jarige Van Diermen op de website van NAC. "Ik kijk terug op een mooie periode bij NAC en ben trots dat ik hier heb mogen spelen. Ik gun NAC daarom ook het allerbeste en hoop echt dat deze club promoveert."

"Ik ben erg blij met de komst van Kevin", reageert technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap. "Hij moet met zijn ervaring voor een stuk rust zorgen in onze laatste lijn", aldus trainer Henk de Jong. "We waren op zoek naar een speler die ons per direct zou kunnen helpen, maar die ook in onze toekomstplannen een rol kan spelen. Kevin past in dat profiel. We zijn content dat hij voor De Graafschap gekozen heeft."

Van Diermen gaat door zijn transfer in de kelder van de Jupiler League aan de slag, aangezien De Graafschap op de teleurstellende achttiende plaats staat. NAC bezet de vijfde positie.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020