PEC Zwolle hengelt Bouy weer op huurbasis binnen

31 januari 2017, 10:21

Op deze dinsdag is er een bekend gezicht teruggekeerd bij PEC Zwolle. De bekerwinnaar van 2014 heeft namelijk de terugkeer van Ouasim Bouy bezegeld. De 23-jarige Marokkaan wordt, net als vorig seizoen, van Juventus gehuurd. Tijdens de eerste helft van het seizoen werd de middenvelder, die bij PEC Zwolle ook wel als centrumverdediger speelde, uitgeleend aan Palermo.

Technisch directeur Gerard Nijkamp vindt het een goede zaak dat Bouy weer in het shirt van PEC Zwolle te bewonderen zal zijn. "Vorig seizoen heeft Ouasim laten zien van waarde te zijn voor PEC Zwolle. Ouasim gaat altijd voorop in de strijd en dat is juist in deze tijden van belang. Met zijn goede trap en inzicht is hij een versterking voor onze selectie. Hij gaat zich richten op een plek in de verdediging. We zijn content dat we in deze transferwindow voor elke linie een versterking binnen hebben gehaald", aldus Nijkamp, die eerder deze winter de komst van aanvaller Hervin Ongenda en middenvelder Erik Israelsson afrondde.

Bouy speelde vorig seizoen 29 officiële wedstrijden voor PEC Zwolle, waarvoor hij vier doelpunten wist aan te tekenen. Bij Palermo kwam de linkspoot in de eerste helft van deze jaargang weinig aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen