Club Brugge met twee Nederlanders onderuit tegen Gent

29 januari 2017, 17:31

Club Brugge, koploper van de Jupiler Pro League, heeft zondag een tik moeten incasseren. Op bezoek bij AA Gent werd er kansloos met 2-0 verloren. Door de nederlaag kan Anderlecht, dat later nog in actie komt, de koppositie overnemen.

Bij Brugge begonnen Stefano Denswil en Ruud Vormer in de basis. De ploeg van Michel Preud'homme kreeg in de eerste helft een aantal goede kansen via onder anderen Jelle Vosse, maar gescoord werd er niet. Ook Gent kwam niet tot scoren. Na rust kwam de thuisploeg een stuk beter uit de kleedkamer en dat overwicht werd al na enkele minuten omgezet in een voorsprong dankzij een doelpunt van Yuya Kubo.

Na de 1-0 leek Club Brugge aangeslagen en de beste kansen waren dan ook voor Gent. Op het tweede doelpunt moest de ploeg echter nog best lang wachten. Pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd bepaalde Kalifa Coulibaly de eindstand op 2-0. Het verschil tussen Club Brugge en de nummer twee Anderlecht op de ranglijst is twee punten. Wanneer Anderlecht zondagavond van Standard Luik weet te winnen dan neemt het de koppositie over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen