Hateboer kan naar Atalanta: "Ze hebben interesse"

29 januari 2017, 15:53

Hans Hateboer staat in de belangstelling van Atalanta Bergamo, zo bevestigt hij tegenover FOX Sports. Deze winter komt het waarschijnlijk nog niet tot een overgang, maar de kans is aanwezig dat de verdediger komende zomer richting Italië vertrekt.

Hateboer beschikt over een aflopend contract en FC Groningen zou er baat bij hebben wanneer de verdediger deze maand nog verkocht wordt. Atalanta heeft interesse getoond, maar of het in de komende dagen nog tot een transfer komt is nog maar de vraag. "Ze hebben interesse, maar het is nog niet zo concreet dat ik morgen naar Italië vlieg. Het kan morgen heel anders zijn, maar dan wordt het zo'n gehaaste beslissing. Ik denk er liever nog wat langer over na."

En dus verwacht Hateboer dat hij nog een paar maanden in Nederland speelt, om vervolgens naar het buitenland te vertrekken. "Het is natuurlijk interessant. Maar Atalanta moet er eerst uit zien te komen met FC Groningen. Ik weet niet of ze me nu nog laten gaan. We zien het wel, ik zeg er op de voorhand geen nee tegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen