Pochettino geniet: "Dit is de schoonheid van de FA Cup"

28 januari 2017, 19:56

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft genoten van de wedstrijd tegen vierdeklasser Wycombe Wanderers in de vierde ronde van de FA Cup. De Londenaren kwamen zaterdag met 0-2 en 2-3 achter, maar wonnen door late goals toch met 4-3.

"Dat is de schoonheid van de FA Cup. Het was een ongelooflijke wedstrijd", aldus Pochettino bij de BBC. "Alle credits voor Wycombe, ze hebben in de eerste helft heel goed gespeeld. De FA Cup is totaal anders dan de bekertoernooien in Spanje en Frankrijk. Hier is het iets speciaals. Het team en de mensen, iedereen wil ontzettend graag die beker omhoog houden." Pochettino koos tegen Wycombe Wanderers voor een B-elftal. "Of we het toernooi zelf winnen willen? Uiteraard, maar je moet andere spelers ook eens de kans geven, zodat je ze kan beoordelen."

Wycombe-manager Gareth Ainsworth is trots, ondanks de zure nederlaag. "De laatste tien minuten…ik weet niet waar ik moet beginnen", stamelde hij. "De jongens hebben mij en de hele stad heel trots gemaakt. Wat we vandaag hebben gedaan onderstreept hoe ver we zijn gekomen. Hopelijk heeft iedereen er respect voor dat we het hebben geprobeerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen