Liverpool blameert zich in FA Cup met zeperd tegen Wolves

28 januari 2017, 15:36   Bijgewerkt: 28 januari 2017, 15:50

De situatie van Liverpool begint er steeds slechter uit te zien. In het kalenderjaar 2017 heeft het team van Jürgen Klopp nog geen competitiewedstrijd gewonnen en deze week werd de ploeg door Southampton uit de League Cup geknikkerd. Ook de FA Cup gaat de club niet winnen, aangezien het zaterdag in de vierde ronde zeer verrassend met 1-2 verloor van Wolverhampton Wanderers. Een enorme blamage voor The Reds. 

Het is een dramatische week geweest voor Liverpool. Precies een week geleden ging het team verrassend met 2-3 onderuit tegen hekkensluiter Swansea City in de Premier League, waardoor het in de competitie dit kalenderjaar nog niet heeft gewonnen. Midweeks werd het vervolgens uit de League Cup geknikkerd door een 0-1 thuisnederlaag tegen Southampton en nu is dus ook het toernooi om de FA Cup al voorbij voor Liverpool. Op Anfield waren The Wolves, die achttiende staan op het tweede niveau, te sterk voor de Engelse topclub.

Coach Klopp bracht in de rust sterspeler Philippe Coutinho, die net als enkele andere vaste basisspelers eigenlijk rust moest krijgen, binnen de lijnen. De Braziliaan had met zijn ploeg in de tweede helft wederom heel veel balbezit, maar tot kansen leidde dat opvallend genoeg niet. De keeper van The Wolves kende zelfs een vrij rustige middag, al kwam Liverpool nog wel terug tot 2-1. Divock Origi tikte in de 86ste minuut bij de tweede paal binnen en bracht de spanning terug, maar de thuisploeg wist de grote deceptie vervolgens niet meer af te wenden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen