Vitesse geeft jongste debutant ooit nieuw driejarig contract

27 januari 2017, 18:58

Vitesse heeft het 17-jarige talent Mitchell van Bergen langer aan zich gebonden. De aanvaller tekende vrijdag een driejarig contract bij de club, zo schrijft Vitesse op de officiële website. Van Bergen maakte met zestien jaar zijn debuut in het eerste elftal van de Arnhemmers en geldt daarmee als de jongste debutant ooit.

Van Bergen, die tekent tot medio 2020, kwam dit seizoen al tien keer in actie voor Vitesse in de competitie. "Het is de laatste jaren heel snel gegaan. Bij Vitesse heb ik mij heel goed verder kunnen ontwikkelen, mede dankzij een duidelijke visie, de uitstekende faciliteiten en de professionele organisatie. Vitesse voelt als familie en als een warme club. Mijn debuut ga ik nooit vergeten en dat ik dit seizoen al veel speelminuten krijg is mooi meegenomen", reageert hij via de clubwebsite.

Technisch directeur Mo Allach ziet de contractverlenging als een investering in de toekomst. "Mitchell heeft zich stormachtig ontwikkeld en heeft hierdoor een nieuw verbeterd contract verdiend. Gezien zijn jonge leeftijd en dat hij nu al volwaardig onderdeel uitmaakt van de A-selectie vormt dit een mooie basis voor de toekomst."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen