Cillessen na goede save blij met Piqué: "Goed teamwork"

27 januari 2017, 08:05

Jasper Cillessen begon bij FC Barcelona met een dramatische 1-2 tegen Alavés en een teleurstellende 1-1 tegen Hércules CF, maar wist zijn laatste drie optredens onder de lat van de Catalaanse topclub te bekronen met een overwinning. Na een 3-1 zege op Athletic Bilbao en een 0-1 winst bij Real Sociedad werd door een 5-2 overwinning op laatstgenoemde club de halve finale van de Copa del Rey bereikt.

"Het geeft een geweldig gevoel om de halve finale van het bekertoernooi te bereiken. Laten we hopen dat we nu kunnen doorstomen naar de eindstrijd", zegt Cillessen na de spectaculaire 5-2 op Sociedad. "Dat zou ook betekenen dat ik nog drie extra wedstrijden zou keepen", weet de goalie, die normaal gesproken de stand-in van Marc-André ter Stegen is, maar mag keepen in de Copa del Rey.

Cillessen onderscheidde zich tegen Sociedad met een heerlijke redding. "De bal kwam in de kluts bij Willian José terecht. Ik maakte een goede redding, maar dat kwam vooral door Gerard Piqué. Hij dekte de ene kant af, waardoor ik richting de andere kant sprong. Willian José schoot de bal toen richting mij. Het was goed teamwork", glimlacht Cillessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen