Kashia schreeuwt het uit: "Dé wedstrijd van het seizoen"

27 januari 2017, 07:52

Het is misschien wel de mooiste foto van de week: Guram Kashia die het uitschreeuwt na zijn belangrijke doelpunt tegen Feyenoord, boven dit artikel te zien. De aanvoerder van Vitesse was door het dolle heen na zijn 1-0 tegen de Rotterdammers, die tot uiteindelijk tot een plaats in de halve finale zou leiden. "Het is geweldig", jubelt de Georgiër.

"Ik ben zó blij met hoe we gespeeld hebben", zegt Kashia met een glimlach van oor tot oor voor de camera van FOX Sports. De captain is vooral trots op zijn team. "De mentaliteit was fantastisch. Het was dé wedstrijd van het seizoen, dat zeiden we voor de wedstrijd al. Het was een mentale test en die hebben we op een zeer goede manier doorstaan", vindt de verdediger, die het mooi vond dat coach Henk Fraser en diens staf een tactisch plannetje hadden voorbereid. "We startten met 4-3-3, maar na een paar minuten schoven we door naar een 4-4-2 formatie. Dat was het plan al op voorhand."

Zelf was Kashia dus verantwoordelijk voor de 1-0. Zoals op de foto te zien is, viel er een behoorlijke last van zijn schouders af. "Ik ben er heel blij mee. Ik had dit seizoen nog niet gescoord en het is nu gelukt, in zo'n mooie en belangrijke wedstrijd. Maar ik ben nog blijer met de spirit en mentaliteit van de ploeg. Er was namelijk sprake van wat kritiek. Maar nu kan niemand klagen: het was echt heel goed"., aldus Kashia, die zelf naar eigen zeggen een 'lastige week' had.  "Maar zo werkt het in het voetbal. Ik probeer gewoon positief te blijven", sluit de Georgische verdediger af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen