Ex-PSV'er Hiljemark naar Genoa, Watford huurt Niang

26 januari 2017, 19:30

Oscar Hiljemark was eerder op de dag andermaal getuige van een trainerswissel bij Palermo, maar hij zal niet gaan samenwerken met de nieuwe coach Diego Lopez. De oud-speler van PSV verruilt de Siciliaanse club per direct voor Genoa. De Zweedse middenvelder verkast op huurbasis naar de oudste club van Italië, die een optie tot koop heeft bedongen.

PSV verkocht Hiljemark in de zomer van 2015 voor 2,5 miljoen euro aan Palermo. Voor de Serie A-club speelde de Scandinaviër afgelopen seizoen alle 38 de competitieduels, waarin hij vier keer scoorde. Deze jaargang kwam Hiljemark tot vijftien optreden (nul doelpunten) in de Italiaanse competitie.

Ook AC Milan verhuurt een speler, waarbij de hurende partij een optie tot koop heeft.

€1.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/m-baye-niang">M'Baye Niang verlaat San Siro voor een avontuur bij Watford, waar hij ploeggenoot wordt van Daryl Janmaat en met Walter Mazzarri een Italiaanse coach treft. De 22-jarige aanvaller uit Frankrijk was in 77 officiële wedstrijden voor AC Milan, dat hem medio 2012 overnam van Caen, verantwoordelijk voor twaalf doelpunten en tien assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen