Palermo introduceert met Lopez vierde coach dit seizoen

26 januari 2017, 15:31

Diego Lopez wordt op korte termijn gepresenteerd als trainer van Palermo. Na Davide Ballardini, Roberto De Zerbi en Eugenio Corini wordt hij dit seizoen de vierde trainer bij de Italiaanse laagvlieger. Het vertrek van Corini is nog niet officeel gemeld, maar tegenover de Italiaanse media laat Lopez al weten dat hij de nieuwe trainer wordt van Palermo.

Maurizio Zamparini, de voorzitter van Palermo, staat erom bekend trainers snel weg te sturen na enkele mindere resultaten. Doordoor wordt Lopez maar liefst de vierde trainer die dit seizoen eindverantwoordelijk is voor Palermo. Sinds Zamparini in 2002 voorzitter werd heeft de club al 38 trainers versleten.

Diverse Italiaanse media spraken met Lopez op het vliegveld op weg naar zijn nieuwe club. "Voor mij is dit een unieke kans. We weten dat het een moeilijke en complexe situatie is, maar ik ben ervan overtuigd dat Palermo het gaat redden", doelt de Uruguayaanse trainer op het feit dat de club momenteel op de voorlaatste plaats staat in de Serie A. De achterstand op de eerste club boven de degradatiestreep is maar liefst elf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen