Mourinho over Martial: "Kan hem geen kans blijven geven"

Mourinho over Martial: "Kan hem geen kans blijven geven"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 januari 2017 – Sinds de komst van José Mourinho bij Manchester United is Anthony Martial een beetje op een zijspoor geraakt. De Portugese manager stelt dat de 21-jarige Fransman genoeg kansen heeft gekregen, maar die heeft hij niet met beide handen aangegrepen.

"Ik kan niet dezelfde speler maar kansen blijven geven zonder de inzet van anderen te overwegen", legt Mourinho uit tijdens de persconferentie voorafgaande aan het duel met Hull City in de EFL Cup. "Wanneer ik vijf spelers voor twee posities heb, moet ik de spelers in goede vorm belonen. Dat betekent dat ik soms ook jongens uit het team zal moeten halen. Zo simpel is het. Ik denk dat hij de kans heeft gehad en die niet met beide handen heeft aangegrepen."

De manager had verder goed nieuws over de blessuregevallen in zijn elftal. "Iedereen is in principe fit en beschikbaar. Dat geldt natuurlijk niet voor Eric Bailly die net terugkomt van de Afrika Cup. Marcos Rojo is wel weer terug", aldus Mourinho, die zijn opstelling nog niet prijsgaf. "Ik stel het team op waarmee ik denk dat we de beste wedstrijd zullen spelen."

gerelateerd