Van Persie schiet met scherp tijdens bekerzege Fenerbahçe

Van Persie schiet met scherp tijdens bekerzege Fenerbahçe

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 januari 2017 – Robin van Persie heeft zich woensdag goed laten gelden bij Fenerbahçe. De aanvaller scoorde twee keer tijdens de bekerontmoeting met Amed Sportif, die met 3-0 gewonnen werd. De Turkse topclub is als tweede in de groep geëindigd en meldt zich nu in de knock-outfase van het Turkse bekertoernooi.

Voor begon de wedstrijd wisten de spelers van Dick Advocaat al dat ze hoe dan ook op de tweede plek zouden stranden. Toch begon de ploeg voortvarend, want Salih Ucan maakte al na acht minuten de openingstreffer. Vervolgens bereidde hij op schitterende wijze de 2-0 voor. Na een fraaie slalom door de defensie van Amed Sportif vond hij met zijn pass Van Persie, die de bal hoog binnenschoot.

Nog voor de pauze tilde de Rotterdammer de score naar 3-0. Vanaf elf meter passeerde hij doelman Kazim Sari met een panenka. Na de thee nam Fenerbahçe duidelijk gas terug, maar de opponent (uitkomend op het derde niveau van Turkije) was niet meer bij machte om iets terug te doen. 

Reacties

gerelateerd