Besiktas pakt koppositie mede dankzij eerste doelpunt Babel

23 januari 2017, 19:55

Het is Ryan Babel in zijn tweede wedstrijd voor Besiktas gelukt zijn eerste treffer te maken voor zijn Turkse werkgever. De aanvaller was trefzeker tijdens een eenvoudige 1-4 overwinning op Alanyaspor. Besiktas staat door de overwinning bovenaan in de Turkse competitie.

Besiktas kende weinig moeite op bezoek bij de laagvlieger in Turkije. Cenk Tosun zette de regerend kampioen na dertien minuten al op voorsprong tegen Alanyaspor. Babel deed vlak voor rust eveneens een duit in het zakje. In het strafschopgebied zette de Nederlander twee verdedigers en de keeper op het verkeerde been, waarna hij de bal in het doel schoof. Vlak na de theepauze was het duel beslist door een strafschop van Ricardo Quaresma.

Vagner Love deed nog wat terug namens de thuisploeg met de 1-3. Hij wist niet te voorkomen dat Marcelo de eindstand op 1-4 bepaalde. Bij Alanyaspor maakte Glynor Plet in de slotfase nog zijn opwachting in de voorhoede. Besiktas staat inmiddels bovenaan in Turkije met twee punten voorsprong op Medipol Basaksehir. Alanyaspor staat vier punten boven de degradatiezone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen