MVV beloont Labylle met contract voor anderhalf jaar

23 januari 2017, 16:01

MVV heeft Leroy Labylle beloond met een nieuw contract. De 25-jarige verdediger uit België speelde het afgelopen half jaar op amateurbasis voor de Jupiler League-club, maar zette maandag zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2018.

Labylle verruilde Standard Luik in januari 2012 voor MVV. In Maastricht groeide hij uit tot één van de sterkhouders, wat hem in de zomer van 2013 een transfer naar PEC Zwolle opleverde. Daar bleef een doorbraak echter uit en daarom keerde Labylle in januari 2015 terug bij MVV. In november 2015 raakte hij tijdens de derby tegen Fortuna Sittard zwaar geblesseerd, waarna hij dat seizoen niet meer in actie kwam. In de eerste helft van deze voetbaljaargang was hij op amateurbasis actief in De Geusselt.

"Een goede zet dat we Leroy bij de ploeg hebben kunnen houden", aldus MVV-trainer Ron Elsen op de clubwebsite. "Uiteraard kenden we zijn capaciteiten, maar Leroy is wel bijna een seizoen uit de roulatie geweest. Hij heeft hard geknokt en gewerkt aan zijn herstel en heeft afgelopen half jaar laten zien weer op niveau te kunnen komen. Een fitte Leroy is een belangrijke pion binnen het elftal van MVV. Als opkomende back sticht hij veel gevaar in een dynamische wisselwerking met de half die ervoor staat. Leroy heeft een behoorlijke technische bagage en beschikt over snelheid. Nu is het aan Leroy om dat vertrouwen terug te betalen en één van de dragende spelers te worden in het elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen