Dubbele domper voor Real Madrid na zege op Malaga

23 januari 2017, 13:05

Real Madrid boekte afgelopen zaterdag een zwaarbevochten overwinning op Málaga CF (2-1), maar heeft na de winst in Bernabéu twee keer slecht nieuws te horen gekregen. Zowel Luka Modric als Marcelo heeft een blessure aan het thuisduel overgehouden en staat daarom een tijdje langs de kant.

De twee vaste basiskrachten moesten tijdens de wedstrijd tegen Málaga naar de kant worden gehaald door coach Zinedine Zidane. Uit medisch onderzoek is gekomen dat Marcelo een hamstringblessure heeft opgelopen en dat Modric met een bovenbeenblessure kampt. Hoewel het niet helemaal duidelijk is, lijkt Marcelo drie tot vier weken uit de roulatie te liggen en staat Modric waarschijnlijk twee weken buitenspel.

Zo wordt de spoeling wel erg dun bij Real Madrid, aangezien Dani Carvajal, Pepe en Gareth Bale ook al geblesseerd zijn en ook James Rodríguez, Danilo en Cristiano Ronaldo niet helemaal okselfris zijn. Komende woensdag speelt Real Madrid de Copa del Rey-wedstijd tegen Celta de Vigo, dat het heenduel in Madrid verrassend met 1-2 wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen