VVV wil Arsenal-talent, Gerrard geeft Liverpool Van Dijk-tip

23 januari 2017, 10:57

VVV-Venlo lijkt op zeer korte termijn een aanwinst voor de rest van het seizoen te kunnen verwelkomen. De Limburgse eerstedivisionist zet alles in het werk om Gedion Zelalem te kunnen huren van Arsenal. Manager Arsene Wenger besluit vandaag (maandag) of hij de 19-jarige middenvelder wil afstaan aan de Venlose club.

Coach Maurice Steijn heeft na de 2-1 zege van zijn ploeg op MVV Maastricht tegenover De Limburger bevestigd dat VVV met de komst van Zelalem bezig is. De Duits-Amerikaanse middenvelder debuteerde drie jaar geleden al bij Arsenal, maar heeft een aflopend contract en weinig perspectief bij The Gunners. Vorig jaar werd Zelalem verhuurd aan het Schotse Rangers FC.

Van Dijk

Ondertussen heeft Steven Gerrard 'zijn club' Liverpool aangeraden om Virgil van Dijk weg te kapen bij Southampton. "Ik denk dat we hem nodig hebben. Als ik Liverpool was, zou ik proberen om Van Dijk te halen. Toch hebben we genoeg spelers van Southampton gehaald die uiteindelijk niet slaagden op Anfield", aldus Gerrard bij BT Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen