Breinburg niet naar VS: "Dacht dat het door zou gaan"

22 januari 2017, 19:22

Gregor Breinburg, zondag met twee rake penalty's de matchwinner voor NEC in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (2-0), rekende op een winterse transfer naar LA Galaxy. Een overgang naar de Verenigde Staten lijkt echter van de baan voor de Nijmeegse captain. Hij legt zich erbij neer.

"Ik dacht zeker dat het door zou gaan, maar het tweede bod is ook afgeslagen, tot mijn teleurstelling. Dat is het leven, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn", aldus Breinburg bij Omroep Gelderland. "Ik ben sterk en fris genoeg om het hier weer op te pakken. En dat weten ze hier ook. Als het nu niet komt, dan wel in de zomer."

Dat Breinburg alles blijft geven voor NEC, bleek wel tegen Roda JC. Hij maakte met twee strafschoppen het verschil. "Mijn eerste twee competitiedoelpunten. Eindelijk en waarschijnlijk niet de laatste. Ik voel me superfit en denk dat ik nog meer kan scoren voor NEC", vervolgt hij. "Ik ben er heel blij mee, ook met de drie punten en met de fans die in de loop van dit seizoen toch wel waardering hebben gekregen voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen