Vormer helpt Club Brugge aan zege op Standard Luik

22 januari 2017, 16:33

Club Brugge heeft zondagmiddag een 0-3 zege geboekt op Standard Luik. Ruud Vormer was trefzeker en nam de tweede treffer van de bezoekers voor zijn rekening. Ook Stefano Denswil begon in de basis en speelde negentig minuten.

Club Brugge had het op bezoek bij Standard Luik eigenlijk geen moment lastig. Jelle Vossen maakte na 22 minuten de openingstreffer en na rust werd de score verder uitgebreid. Vormer maakte de tweede treffer voor de bezoekers en dat betekende het zesde competitiedoelpunt voor de Nederlander.

Nog geen vijf minuten later viel ook de 3-0 voor Club Brugge via de Braziliaanse aanvaller Wesley Moraes. Door de overwinning lost de club Zulte-Waregem af als koploper. Het verschil tussen beide ploegen is drie punten. Standard Luik kent nog geen heel goed seizoen en bezet momenteel de negende plek.