Behrami: "Zwitserland favoriet tegen Zuid-Korea"

24 mei 2006, 16:17

Als de nummer vier van het afgelopen WK gaat spelen tegen een land dat twaalf jaar geleden voor het laatst deelnam aan een WK, wie is er dan favoriet? De laatstgenoemde, vindt Valon Behrami. De Zwitserse middenvelder ziet zijn land als favoriet voor het duel met Zuid-Korea, dat vermoedelijk cruciaal zal zijn in de strijd om een plaats in de tweede ronde.

Zwitserland zit tijdens het WK in een groep met Frankrijk, Zuid-Korea en Togo. Met Frankrijk als grote favoriet en Togo als zwakke broeder lijken Zwitserland en Zuid-Korea onderling uit te moeten maken wie zich met de Fransen plaatst voor de tweede ronde. Zuid-Korea is na het sensationele optreden van vier jaar geleden voor veel mensen favoriet, maar de Zwitsers zien dat heel anders.

"Een plaats in de kwartfinale zou voor ons een droom zijn", gaat Behrami verder. "Het kan, maar kanshebber voor de titel zijn we natuurlijk niet. Dat is Brazilië, met vlak daar achter ook Argentinië. Gastland Duitsland is ook favoriet, hoewel die ploeg de laatste maanden nu niet echt een onverslaanbare indruk maakt", zegt hij met gevoel voor understatement.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen