Petrovic bekeek Boere: "Hij maakte een mooie goal"

22 januari 2017, 11:55

ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic was vrijdag bij de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Oss om spits Tom Boere te bekijken. In Den Haag wordt rekening gehouden met een vertrek van Gervane Kastaneer en dus wordt er vast naar een opvolger gezocht.

Heel veel indruk maakte Boere afgelopen vrijdag niet. De spits wist te scoren, maar FC Oss ging desondanks met 3-1 onderuit. "Hij maakte een mooie goal, maar speelde een mindere wedstrijd. Boere is wel een spits die weet hoe je moet lopen in de zestien", vertelt Petrovic in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Het contract van de huidige spits van ADO, Kastaneer, loopt in de zomer af en dus kan de club alleen bij een winterse transfer nog iets aan hem verdienen. Desondanks hoopt Petrovic dat hij blijft. "We moeten als club de komende dagen beslissen hoe en wat. Voor iedere trainer is het moeilijk als een goede speler vertrekt. Ik heb de club al lang geadviseerd over Kastaneer, maar soms is het moeilijk om een speler een contract te geven als je niets hebt. Dan kun je niets bieden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen