Galatasaray in slotfase ten onder bij Karabükspor

21 januari 2017, 19:12

Galatasaray heeft in de Turkse competitie verzuimd om op gelijke hoogte te komen met koploper Istanbul Basaksehir. Ondanks een vroege voorsprong verloor de formatie van trainer Jan Olde Riekerink zaterdag de uitwedstrijd tegen middenmoter Karabükspor met 2-1.

Op aangeven van Selçuk Inan bracht Yasin Öztekin Galatasaray in de vijftiende minuut aan de leiding in het Dr. Necmettin Seyhoglu Stadion. Yevhen Seleznyov tekende ruim een kwartier later voor de gelijkmaker. De Oekraïens international scoorde uit een strafschop. Het bleef vervolgens lange tijd 1-1, maar in de 82ste minuut zorgde Serdar Deliktas met de 2-1 voor vreugde bij de fans van Karabükspor. Kort daarna kwam Galatasaray met tien man te staan, nadat Hakan Balta zijn tweede gele kaart had gekregen.

Galatasaray, waar Nigel de Jong in de basis stond, Garry Rodrigues inviel en Wesley Sneijder afwezig was, blijft met 36 punten op de derde plaats steken in de Super Lig. Het heeft drie en twee punten minder dan Basaksehir en Besiktas. Basaksehir gaat zondag op bezoek bij Fenerbahçe, Besiktas speelt maandag uit tegen Alanyaspor. Fenerbahçe is met 32 punten de nummer vier van Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen