Van Beek blij met verlenging: "Spreekt vertrouwen uit"

19 januari 2017, 14:01

Sven van Beek speelde dit seizoen vanwege een voetblessure nog geen minuut voor het eerste elftal van Feyenoord. Toch werd donderdag bekend dat de 22-jarige verdediger zijn contract bij de Rotterdamse club met één jaar gaat verlengen, tot de zomer van 2019.

"Met deze contractverlenging spreekt de club veel vertrouwen uit in mij en dat geeft een heel goed gevoel", reageert Van Beek op de officiële website van Feyenoord. "Het geeft mij bovendien de gelegenheid om in alle rust verder te werken aan mijn herstel. De laatste tijd maak ik grote stappen, zo train ik bijvoorbeeld alweer buiten. Het gaat elke dag een stukje beter en ik werk hard om snel weer bij de groep te kunnen aansluiten."

Van Beek geniet van zijn ploeggenoten, die met Feyenoord koploper zijn in de Eredivisie. "Voor mij is het een moeilijk jaar, want zeker wanneer het zo goed gaat wil je niets liever dan daar ook een bijdrage aan leveren. Maar bovenal ben ik trots op de jongens en ben ik heel blij dat Feyenoord op dit moment zo goed presteert", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen