Dreun voor Anita bij Newcastle, aanwinst voor Stam

Dreun voor Anita bij Newcastle, aanwinst voor Stam

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 januari 2017 – Een fikse teleurstelling voor Vurnon Anita. De 27-jarige speler van Newcastle United staat voor een lange periode van afwezigheid. Rafael Benitez, de manager van The Magpies, heeft bevestigd dat Anita een vervelende enkelblessure heeft opgelopen.

Waar Benitez aangeeft dat de ogenschijnlijk zware blessures van Isaac Hayden en Dwight Gayle meevallen, heeft de Madrileen duidelijk gemaakt dat Anika minstens zes weken buitenspel zal staan. De Nederlandse verdediger annex middenvelder ging afgelopen zaterdag geblesseerd naar de kant tijdens de 2-1 overwinning op Brentford.

"Anita heeft een probleem met zijn enkel. Hij zal ongeveer zes weken aan de kant staan", bevestigt Benitez op de clubwebsite. De Spanjaard kan wel weer beschikken over Jonjo Shelvey, die vijf wedstrijden geschorst werd wegens racistisch getinte opmerkingen.

Aanwinst voor Stam[/h2]

Newcastle gaat momenteel aan kop in de Championship, met 55 punten uit 26 duels. Reading FC is de nummer vier, met 46 punten uit 25 optredens. De club van manager Jaap Stam heeft dinsdag de komst van een winterse versterking aangekondigd. De 23-jarige Portugese verdediger Tiago Ilori komt over van Liverpool en heeft tot 2020 getekend bij The Royals.

gerelateerd