Diks weg bij Trencin, Emmen onzeker over Zeefuik

18 januari 2017, 10:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jamarro Diks heeft de deur achter zich dichtgetrokken bij AS Trencin. De 21-jarige speler uit Apeldoorn heeft zijn contract bij de Slowaakse club laten ontbinden. Deze liep nog anderhalf seizoen door.

Diks zag te weinig perspectief in Slowakije, zo zegt hij volgens De Stentor. "Ik kreeg op een gegeven moment weinig tot geen speeltijd", aldus de aanvaller, die de afgelopen weken al in Nederland verbleef. "Samen met mijn zaakwaarnemer, Ron de Bot, heb ik daarom een voorstel gedaan om te kunnen vertrekken. AS Trencín werkte goed mee", aldus Diks, die afgelopen zomer van de Apeldoornse tweedeklasser WSV naar de Slowaakse club verkaste. In dienst van Trencin, waar met Leonard Chisom Johnson, Rangelo Janga en Jeffrey Ket nog meer Nederlanders onder contract staan, maakte hij speelminuten in de tweede voorronde van de Champions League.

Zeefuik

Diks heeft nog geen nieuwe club gevonden. Wellicht gaat hij op zoek naar een Nederlandse club. Of Género Zeefuik overigens definitief wil terugkeren in Nederland, is niet bekend. De aanvaller traint mee bij FC Emmen, maar zijn intenties zijn niet duidelijk. "Zeg nooit nooit, maar ik heb er geen verwachtingen van", geeft Emmen-coach Dick Lukkien aan tegenover RTV Drenthe. Zeefuik is vertrokken bij het Turkse Balikespor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen