Podolski en Derdiyok helpen Galatasaray aan bekerzege

17 januari 2017, 19:48

Galatasaray heeft in de Turkse beker een belangrijke zege geboekt. Op bezoek bij Elazigspor won de ploeg van Jan Olde Riekerink met 1-4, waardoor het na vijf wedstrijden de veilige tweede plaats bezet. Volgende week moet het die zien te behouden in een rechtstreekse confrontatie met 24 Erzincanspor.

Al vroeg in de wedstrijd zette Lukas Podolski de bezoekers op voorsprong met een lekker schot vanaf een meter of twintig. Na krap een uur spelen werd de voorsprong nog verdubbeld door Eren Derdiyok. Even leek het erop dat de Zwitser de enorme kans verprutste, omdat hij het te mooi wilde doen. Toch wist hij de bal uiteindelijk nog binnen te friemelen.

Ook zijn tweede doelpunt viel op een ietwat rare wijze. Podolski controleerde de bal half, waarna Derdiyok goed anticipeerde en met een zwak hakje voor de 0-3 wist te zorgen. Derdiyok werd vervolgens vervangen door Wesley Sneijder. Kort na zijn entree zag hij Timur Oezgoez vanaf elf meter voor de 1-3 tekenen, na een overtreding van Podolski. De Duitser haalde vervolgens nog zijn gram door in de slotfase de 1-4 te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen