Valencia langer bij United, Piazon blijft nog bij Fulham

17 januari 2017, 14:49

In navolging van de verbintenis van Marouane Fellaini heeft Manchester United ook het contract van Antonio Valencia verlengd. Omdat de Engelse topclub de optie in het contract van de buitenspeler uit Ecuador heeft gelicht, zal hij nog tot medio 2018 op de loonlijst staan.

Valencia maakte in 2009 de overstap van Wigan Athletic en speelde in totaal al 271 wedstrijden voor Man United, waarvoor hij 21 keer doel trof en waarmee hij zes prijzen pakte. In het seizoen 2011/2012 werd hij zowel door de fans als door de speler verkozen tot Speler van het Jaar en won hij ook de prijs voor de Goal van het Jaar. De 31-jarige Ecuadoraan stond dit seizoen al 23 keer in de basis van Man United.

Piazon

Chelsea heeft op zijn beurt bekendgemaakt dat Lucas Piazón, oud-speler van Vitesse, tot het einde van het seizoen bij Fulham speelt. De Braziliaan werd aanvankelijk voor een half jaar verhuurd, maar de uitleenbeurt is dus uitgebreid. De 22-jarige Piazón maakte dit seizoen vier doelpunten in zeventien Championship-duels voor Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen