Milan-coach Montella zag 'duel met meerdere gezichten'

17 januari 2017, 09:42

AC Milan begon maandagavond slecht aan de uitwedstrijd tegen Torino, aangezien de topclub al na 26 minuten op een 2-0 achterstand stond. In de tweede helft kwamen de bezoekers echter uitstekend terug en daardoor stapte de ploeg van Vincenzo Montella alsnog met een punt van het veld (2-2). De coach zag een wedstrijd met verschillende gezichten.

"Het was een duel met meerdere gezichten. Mijn ploeg liet zich ook van meerdere kanten zien", sprak hij na de competitiewedstrijd tegen Italiaanse media. "Torino bracht meer energie in het begin van de wedstrijd en verdiende het om op voorsprong te komen. In de tweede helft hebben wij meer temperament in ons spel gelegd en de bal sneller rond laten gaan. We kwamen daardoor verdiend terug tot 2-2. In de slotfase kon het vervolgens alle kanten op."

De fase na rust, toen Milan van 2-0 achter terugkwam tot 2-2, heeft voor een glimlach op het gezicht van Montella gezorgd. "We moeten dat 75 tot 90 minuten volhouden. Als we dit twintig minuten kunnen, dan moet het ook langer kunnen", aldus de oefenmeester, die kritisch was op M'Baye Niang. De aanvaller miste in de slotfase een grote mogelijkheid. "Die kans had hij moeten benutten. Hij moet meer doen voor ons team en die bal gewoon afmaken. Ik heb hem vaak de complimenten gegeven, maar dit keer niet."

AC Milan staat vijfde in de Serie A, met acht punten achterstand op koploper Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen