Lescott steunt Moyes: "Heeft meer dan genoeg ervaring"

16 januari 2017, 16:14

Joleon Lescott verwacht dat David Moyes in staat is Sunderland te behoeden voor degradatie. De voormalig manager van Everton staat onder druk bij zijn huidige club. Lescott kent de manager nog van hun gezamenlijke periode op Goodison Park.

"Het zal lastig zijn als het ze niet lukt nieuwe spelers aan te trekken", vertelt de transfervrije Lescott aan BBC Radio. "Maar Moyes heeft meer dan genoeg ervaring om Sunderland in de Premier League te houden. Hij weet als geen ander hoe hij wedstrijden moet winnen. De extra kwaliteit die ze hebben ten opzichte van de concurrentie is de aanwezigheid van Jermain Defoe. Hij is een van de beste doelpuntenmakers."

"Ik begrijp waarom andere clubs geïnteresseerd zijn in Defoe. Clubs zullen een speler echter alleen verkopen als het juiste bedrag geboden wordt. Als ze hem verkopen, dan gaat het wel ontzettend lastig worden voor Sunderland. Want hij maakt de doelpunten." Lescott zit op dit moment zelf zonder werkgever nadat hij november vertrok bij AEK Athene. "Mijn plan is om een nieuwe club te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen