Büttner keert terug bij Vitesse: "Wil hier gaan vlammen"

16 januari 2017, 12:53   Bijgewerkt: 16 januari 2017, 13:01

Het is rond: Alexander Büttner keert terug bij Vitesse. De 27-jarige linksback, die de afgelopen periode zonder club zat, gaat weer aan de slag bij de club waarvoor hij in het verleden al meer dan honderd competitieduels speelde. In Arnhem heeft hij voor 2,5 jaar getekend, meldt Vitesse via de officiële kanalen.

Omdat hij zijn contract bij Dinamo Moskou onlangs liet ontbinden, stapt hij transfervrij over naar de club uit Arnhem. De oud-speler van de club, die in het verleden ook voor Manchester United en Anderlecht speelde, kan niet wachten om weer aan de slag te gaan bij Vitesse. "Ik heb een supergoed gevoel om terug te zijn op het oude nest en kan niet wachten om te beginnen", reageert hij. "Het buitenlands avontuur was prachtig en dat pakt niemand mij meer af. Mijn gevoel zei dat ik nu voor Vitesse moest kiezen. Het is een super mooie club en hier wil ik gaan vlammen. Ik hoop snel helemaal fit te worden en aan te sluiten bij de groep."

Technisch directeur Mo Allach is blij met de versterking. "Na het vertrek van Ota hebben we alle pijlers op Alexander gericht. Hij is bekend met onze manier van spelen en is een herkenbare speler voor onze supporters", aldus Allach over Büttner, die vermoedelijk nog enige tijd nodig zal hebben om wedstrijdfit te worden.

Bron foto: Vitesse

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen