Captain klaagt over Payet: "Weken niet meer gesproken"

16 januari 2017, 10:33

Er is in Engeland momenteel veel te doen om Dimitri Payet. De sterspeler van West Ham United doet er alles aan om een vertrek uit Londen te forceren, maar de club is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Aanvoerder Mark Noble is behoorlijk teleurgesteld in de Fransman, laat hij weten.

Payet zinspeelt op een terugkeer naar zijn oude club Olympique Marseille en lijkt absoluut niet meer voor West Ham te willen spelen. "Ik heb altijd gezegd dat hij één van de beste spelers is met wie ik ooit heb samengespeeld", begint aanvoerder Noble zijn relaas in The Daily Mail. "Ik heb hem nu echter al twee, drie weken niet meer gesproken. Ik kon altijd goed met hem opschieten, maar weet niet wat zijn redenen zijn om dit te doen."

"Ik weet wel dat als iemand niet meer voor ons wil spelen, het beter is dat hij niet meer meedoet", zegt Noble. "Wat Dimitri heeft gedaan, is zwaar voor ons. Wij moeten wedstrijden winnen, en nu is onze beste speler er niet bij. Ik snap het van onze manager dat hij hem buiten de selectie laat. Ik speel al mijn hele leven voor deze club en begrijp het dan ook niet dat iemand niet voor deze geweldige club wil uitkomen. Hij was de held van onze supporters, maar dat kan snel veranderen in het voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen