Roma nipt langs Udinese, Mertens opnieuw trefzeker

15 januari 2017, 17:20

AS Roma heeft in de Serie A de kleinst mogelijke overwinning geboekt op Udinese. Een doelpunt van Radja Nainggolan in de eerste helft betekende het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij Napoli was Dries Mertens voor de elfde keer dit seizoen trefzeker.

Roma, waar Kevin Strootman in de basis stond, kende een prima start tegen Udinese. Na twaalf minuten schoot Nainggolan de 0-1 binnen en enkele minuten later kregen de bezoekers een strafschop toegewezen. Edin Dzeko miste echter vanaf elf meter. Omdat Udinese ook niet tot scoren kwam, mag Roma hopen dat het koploper Juventus tot op één punt nadert. Juventus komt zondagavond nog in actie tegen Fiorentina.

Napoli

Napoli boekte in eigen huis een prima 3-1 zege op hekkensluiter Pescara. Mertens was opnieuw trefzeker voor de huidige nummer drie van de Serie A en maakte de derde treffer voor de thuisploeg. Het betekende alweer zijn elfde treffer van het seizoen. De andere doelpunten kwamen op naam van Lorenzo Tonelli en Marek Hamsik.

Lazio

Lazio, met Stefan de Vrij centraal achterin, wist een 0-1 achterstand om te buigen in een 2-1 overwinning. Kort voor rust viel de gelijkmaker via Sergej Milinkovic-Savic. Met nog twintig minuten te gaan kreeg de thuisploeg een penalty toegewezen en Ciro Immobile bepaalde zo de eindstand op 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen