Guardiola schrijft Touré toch in voor Champions League

15 januari 2017, 10:20

Waar het avontuur van Yaya Touré bij Manchester City eerst ten einde leek, heeft de Ivoriaan zich inmiddels teruggevochten in het team van Pep Guardiola. De trainer is zeer te spreken over de middenvelder en laat weten dat hij hem alsnog in gaat schrijven voor de Champions League.

In de eerste maanden van het seizoen zat Touré niet eens bij de selectie van Manchester City, mede dankzij een incident waar ook zaakwaarnemer Dimitri Seluk bij betrokken was. De middenvelder maakte echter zijn excuses en mocht daarna terugkeren bij de groep van Guardiola. Hij was destijds alleen niet ingeschreven voor de Champions League, maar de manager zegt daar nu verandering in te gaan brengen.

Door het wegvallen van Ilkay Gündogan is er nu een plekje vrijgekomen en dat gaat naar Touré, zegt Guardiola tegen Sky Sports. "In de eerste helft van het seizoen kon hij vanwege fysieke redenen niet in actie komen. De reden waarom hij daarna ontbrak is bekend. Maar hij verdient het nu om deel uit te maken van onze Champions League-selectie. Hij heeft een grote persoonlijkheid, dat viel me bij FC Barcelona al op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen