Pastoor: "Aan de bal te weinig ons eigen spel gespeeld"

15 januari 2017, 09:57

Alex Pastoor zag Sparta in eigen huis tegen FC Utrecht in de slotfase een 1-1 gelijkspel uit handen geven. De trainer vond zijn ploeg prima spelen, maar desondanks staan de Rotterdammers na negentig minuten weer zonder punten.

Ook in de eerste seizoenshelft was het vaker het geval dat Sparta prima speelde, maar toch geen punten pakte. "Verdedigend hadden we het goed voor elkaar en we kwamen er een aantal keer goed uit. Maar met dat aantal waren we eigenlijk nog niet eens tevreden. Het is frusterend dat je verliest en de tweede helft zag je het verdedigend ook een beetje uit onze vingers glippen. Wat ik vooral zorgwekkend vond is dat we aan de bal te weinig ons eigen spel hebben gespeeld", verklaart Pastoor de mindere tweede helft tegenover FOX Sports.

Iván Calero, diemeestal bankzitter is bij Sparta, maakte de openingstreffer voor de thuisploeg. "We hebben prima keuzes op de bank zitten. Ik vind ook dat hij die keuze tegen FC Utrecht gerechtvaardigd heeft", zegt de trainer, die alweer vooruitkijkt naar de volgende wedstrijd. "De komende paar uren zal hier nog wel teleurstelling over zijn. Maar daarna is het kin omhoog, borst vooruit en weer verder."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen