Garry Rodrigues belangrijk bij Galatasaray-debuut

14 januari 2017, 19:14

Garry Mendes Rodrigues is direct van waarde gebleken voor Galatasaray. De in Nederland geboren speler verrichtte zaterdag het voorbereidende werk voor het winnende doelpunt van de grootmacht uit Istanbul in de uitwedstrijd tegen Konyaspor (0-1).

Rodrigues, in de winterstop overgenomen van PAOK Saloniki, mocht direct na rust invallen van coach Jan Olde Riekerink en toonde zich slechts vijf minuten later belangrijk. Hij leverde vanaf links de voorzet waaruit Sabri Sarioglu in de rebound de 0-1 liet aantekenen. Dat was voor Galatasaray voldoende om drie punten te pakken, mede omdat Konyaspor-speler Ali Çamdali in de 71ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg. Wesley Sneijder en Nigel de Jong stonden in de basis bij de topclub.

Door de winst staat Galatasaray tweede in de Turkse competitie met 36 punten. Het ging Besiktas voorbij, maar de stadgenoot kan maandag weer passeren. Daarvoor moet het winnen bij Osmanlispor. Istanbul Basaksehir is nog steeds de verrassende koploper in Turkije. Dat team was eerder op de dag met 5-0 te sterk voor Kayserispor en heeft nu 39 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen