Verhuurde Vloet: "In de zomer voor kans gaan bij PSV"

13 januari 2017, 09:43

Dit seizoen is Rai Vloet een belangrijke kracht bij FC Eindhoven, maar dat is niet iets waar hij genoegen mee neemt. De PSV-huurling hoopt nog altijd te schitteren in het Philips Stadion, maar beseft dat hij nog niet genoeg heeft laten zien.

"Rai Vloet is nog niet waar hij wil zijn", zegt de aanvallende middenvelder tegen het Eindhovens Daglad. "Ik ben echt heel blij om hier te zijn, bij FC Eindhoven. De mensen die hier werken zou ik zo graag willen helpen aan promotie. Ook al verdienen de mensen hier niet zoveel geld: iedereen heeft alles over voor de club. Ik voel me hier vanaf het begin al thuis. Dat was bij Cambuur, in mijn vorige verhuurperiode, helemaal niet zo. En dan zit je daar in Leeuwarden, weetjewel. Dat werd geen succes en daarom was er in de afgelopen zomer weinig interesse voor me. Ik heb dit jaar bij Eindhoven gewoon nodig. Ik wil gewoon een jaar voetballen en iedereen laten zien wat ik kan."

Een doorbraak bij PSV, daar blijft hij op hopen. "Als ik echt constant word en blijf, dan ben ik van PSV-niveau. Maar ik heb nog niet genoeg laten zien", beseft de 21-jarige speler. "Ik heb nu ruim tachtig wedstrijden betaald voetbal gespeeld, en twintig doelpunten gemaakt. Dat is gewoon te weinig. Het is aardig, maar niet super. Ik lig tot 2018 vast bij PSV. In maart of april zullen we het over mijn toekomst gaan hebben. In de zomer wil ik sowieso weer voor mijn kans gaan bij PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen