Narsingh sprak met Fer over transfer naar Swansea

12 januari 2017, 18:08

Luciano Narsingh wordt bij Swansea City teamgenoot van twee landgenoten: Mike van der Hoorn en Leroy Fer. Met laatstgenoemde had de vleugelaanvaller contact over een eventuele transfer naar de Premier League-club en de woorden van Fer waren van grote invloed op zijn beslissing.

Narsingh tekende donderdag een contract voor 2,5 jaar bij Swansea, dat ongeveer 4,5 miljoen euro voor hem heeft betaald aan PSV. "Voor ik hier tekende, heb ik met Leroy gesproken. Hij heeft me verteld dat het een goede club is met uitstekende teamgenoten en fantastische supporters. Dat heeft mij enorm geholpen bij het maken van mijn keuze. Dat maakte het gemakkelijk voor mij om 'ja' te zeggen tegen Swansea", aldus Narsingh op de website van zijn nieuwe club.

"Ik volg de Premier League nu twee of drie jaar en Swansea speelt altijd goed voetbal. Daarom wist ik, toen Swansea mij benaderde, dat ik hier wilde spelen. Dit is de beste competitie en gezien de manier van voetballen van Swansea wist ik dat dit een goede club voor mij zou zijn", vervolgt Narsingh. "Ik ben nu 26 jaar en dat is een goede leeftijd om naar de Premier League te komen. In Nederland ben ik twee keer kampioen geworden, het is dus een mooi moment om naar hier te komen."

Swansea staat één punt onder de rode streep in de Premier League, maar Narsingh heeft vertrouwen in handhaving. "We hebben de kwaliteiten om omhoog te klimmen", stelt de Oranje-international, die rugnummer 28 krijgt bij zijn nieuwe werkgever. "Ik geloof in Swansea en dat we het voor elkaar gaan krijgen. Ik sta te popelen om hier te voetballen. Ik ga mijn best doen en alles geven in elke wedstrijd. Ik hoop een belangrijke speler voor het elftal te worden."

Narsingh ontbreekt zaterdag vanwege een blessure nog bij Swansea in het thuisduel met Arsenal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen