Makélélé duikt op bij Swansea, Mauri vindt nieuwe club

11 januari 2017, 21:10

Claude Makélélé gaat aan de slag in Wales. Hij wordt assistent-trainer bij Swansea City, waar hij herenigd wordt met Paul Clement. De manager van de club uit Wales werd vorige week overgenomen van Bayern München, waar Clement assistent-coach was. Makélélé kent zijn nieuwe collega van twee verschillende periodes.

Ten eerste werkte Makélélé samen met Clement bij Chelsea, waar hij naast Real Madrid en de Franse ploeg naam maakte als speler. Daarnaast zat hij samen met de hoofdtrainer in de technische staf bij Paris Saint-Germain. Nadat Clement aangesteld was bij Swansea, zocht de 45-jarige Makélélé snel contact met de manager. "Paul is mijn mentor. Daarom heb ik hem meteen gebeld. Het is mooi dat hij mij deze kans geeft", zegt de Fransman, die vijftien prijzen pakte in zijn twintig jaar durende carrière, op de website van Swansea. Hij gaat samenwerken met Leroy Fer en Mike van der Hoorn, maar mogelijk ook met Luciano Narsingh.

Mauri

Ondertussen is bekend geworden dat Stefano Mauri de draad weer opgepakt heeft. De 37-jarige middenvelder heeft getekend bij Brescia, dat uitkomt in de Serie B. De voormalig aanvoerder van Lazio Roma speelde in het seizoen 2003/2004 ook al voor Brescia. De 11-voudig international van Italië verdedigde eerder ook de clubkleuren van Modena en Udinese. Sinds zijn vertrek bij Lazio afgelopen zomer zat Mauri zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen