Vd Gaag kiest voor Hahn en prikt door PSV-ballon heen

11 januari 2017, 17:12

Staat Warner Hahn komende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PSV onder de lat bij Excelsior? Komt Jordy de Wijs, die onder contract staat bij de Eindhovense tegenstander, op huurbasis naar Woudestein? Dat zijn twee vragen die momenteel rondzingen bij Excelsior. Mitchell van der Gaag geeft wat duidelijkheid inzake deze thema's.

In gesprek met RTV Rijnmond laat Van der Gaag doorschemeren dat hij Feyenoord-huurling Hahn een basisplaats gaat geven tegen PSV. "Wij wilden een aantal verbeterpunten. Daarvoor hebben we Warner Hahn gehaald. Het is niet zo dat Hahn gelijk een basisplaats heeft, maar als hij start tegen Ajax (oefenwedstrijd, 1-3 winst, red.) kun je ervan uitgaan dat hij een week later ook tegen PSV begint", stelt Van der Gaag.

Ondertussen is er het vraagstuk-De Wijs. PSV heeft Excelsior in de wachtkamer geplaatst voor de 22-jarige verdediger, maar dat lijkt puur zo te zijn omdat beide ploegen elkaar zaterdag nog treffen. "We spelen in de eerste wedstrijd natuurlijk tegen PSV dus dat zal er ook wel mee te maken hebben. Ze zullen vast niet wakker liggen van Excelsior, maar het speelt altijd wel mee. Je moet er een beetje doorheen prikken. Maandag wordt hij waarschijnlijk gepresenteerd", zo stelt Van der Gaag de fans gerust.

RTV Rijnmond meldt nog dat Cedric Badjeck na een proefperiode bij FC Emmen weer aangesloten is bij de selectie van Excelsior. De Drentse Jupiler League-club gaat niet met hem in zee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen