Huilende Genoa-goalie zet streep door rest van seizoen

9 januari 2017, 07:41

Mattia Perin had zondagmiddag een fenomenale redding in petto in de thuiswedstrijd van Genoa tegen AS Roma, maar de 24-jarige doelman blesseerde tijdens het moment van zijn fraaie save op de inzet van Edin Dzeko wel zijn knie. Naar nu blijkt heeft de sluitpost van de oudste club van Italië zelfs zijn kruisband gescheurd.

Genoa heeft het slechte nieuws over de keeper officieel bevestigd, waardoor het seizoen voorbij is voor Perin. Na zijn redding op de volley van Dzeko en het ontstaan van de blessure werd hij meteen gewisseld. Even later zat hij, in tranen, in de dug-out van het Stadio Luigi Ferraris. Op het moment van de wissel was de wedstrijd pas acht minuten onderweg. Uiteindelijk won Roma dankzij een eigen doelpunt van de thuisploeg met 0-1 in Genua.

Perin mag met recht een pechvogel genoemd worden, aangezien de doelverdediger vorig jaar ook al kruisbandletsel opliep. Hij was toen vijf maanden uitgeschakeld en miste daardoor onder meer EURO 2016. Negen maanden later heeft hij exact dezelfde blessure opgelopen. Van juni tot oktober 2015 stond Perin ook al aan de kant, met een schouderblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen