Spakenburg ontslaat trainer en zet clubicoon uit selectie

7 januari 2017, 15:05

Hoewel er dit weekend niet gevoetbald wordt in de Tweede Divisie is er toch nieuws over SV Spakenburg te melden. De club heeft besloten om trainer Hans van de Haar te ontslaan en aanvaller Danny van de Meiracker uit de selectie te zetten, zo is zaterdag bekendgemaakt.

Spakenburg staat op de teleurstellende negende positie in de Tweede Divisie. "Het gebrek aan chemie tussen met name de spelersgroep en Hans heeft ervoor gezorgd dat er een onwerkbare situatie is ontstaan. Het bestuur heeft onvoldoende vertrouwen dat Hans het tij nog kan keren", schrijft de club in een verklaring op de clubsite over het ontslag van de voormalig profvoetballer.

Danny van den Meiracker is een bekende naam in het amateurvoetbal, maar zal de komende tijd niet meer in het eerste elftal van Spakenburg te bewonderen zijn. De club heeft namelijk besloten om de ervaren spits uit de selectie te zetten. "De reden hiervoor is dat vanuit de spelersgroep al langere tijd signalen komen over de instelling van Danny in het veld, die zelfs tot mindere prestaties leidt bij zijn medespelers. Met bovenstaande maatregelen verwacht het bestuur dat de voorwaarden zijn geschapen voor een succesvolle tweede helft van het seizoen", aldus Spakenburg.

?De club hervat de competitie volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. De huidige assistent-trainer Arnold Klein zal dan als hoofdtrainer op de bank zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen